XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man skapar en hemsida på MySpace


MySpace tillåter användare att skapa egna sidor som innehåller bilder, bloggar och grafik. Webbplatsen vänder sig också till musiker och filmskapare genom att erbjuda dem särskilda konton för att visa upp sitt arbete. Du kan skapa en hemsida på MySpace genom att först registrera dig för ett MySpace-konto och lägga profilinformation till sidan.

Instruktioner

1 Besök MySpace hemsida (se Resurser).

2 Klicka på "Registrera dig" knappen i det övre högra hörnet på MySpace hemsida. Välj om du vill ha en personlig, musiker, komiker eller filmare profil. Fyll i din personliga information på blanketten. Klicka på knappen "Sign Up Free".

3 Klicka på "Lägg upp ett foto" -knappen. Navigera för att hitta en bildfil av dig själv. Klicka på filen en gång och klicka sedan på "OK" -knappen. Fotot kommer att ladda upp till din profil. Klicka på "Nästa" -knappen.

4 Rulla längst ned på sidan och leta efter sökfältet. Ange namn på vänner med MySpace profiler och klicka på knappen "Sök". Klicka på knappen "Lägg till vän" när du hittar din väns profil i sökresultaten.

5 Kontrollera ditt konto e-postadress. Din hemsida kommer inte att vara fullt aktiv tills du bekräftar din e-post. Log n till e-postkontot du lämnat till MySpace. Klicka på e-postmeddelande från Myspace i inkorgen. Klicka på länken i e-postmeddelandet. Du kommer att tas till din MySpace-profil med ett meddelande om att ditt konto har aktiverats.