XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

När du undervisar en samhällsvetenskap klass, oavsett om det är den historia eller antropologi, är det ofta lämpligt att ge dina elever med diagram som kallas tidslinjer kronologier. Dessa tids kommer att ge en visuell referens för en period i historien som de studerar. Även om du kan köpa kommersiellt gjort tidslinje diagram, skulle detta inte vara specifik för dina föreläsningar. Använd i stället Illustrator för att skapa din egen tidslinje med den information de verkligen behöver för proven.

Instruktioner

1 Ladda några historiska bilder eller clip art som du vill använda i din tidslinje på datorn, spara dem till samma mapp.

2 Starta Illustrator programmet. Välj "File" i menyn högst upp och klicka på "Nytt". I dialogrutan, ange bredd och höjd till vad du vill ha för din tidslinje. Ställ in "Raster Effects" till "hög". Klicka på "OK."

3 Välj "rektangulära" verktyg i verktygsfältet. I alternativen längst upp, ställa in fyllningen till vilken färg du vill. Dra sedan en smal remsa över duken som är något större än teckenstorlek du vill använda för datum.

4 Klicka på "Nytt lager" -knappen och låsa föregående lager. Välj "Typ" verktyg i verktygsfältet. I alternativen, välj teckensnitt, storlek och färg du vill för de datum i din tidslinje. Placera verktygstypen över ribban och skriv in datum för denna tidslinje.

5 Skapa ett lager och skriv in informationen för varje datum över eller under tidslinjen. Omväxlande poster mellan ovan och nedan kan du lägga till mer information till varje tidslinje.

6 Välj "File" i menyn och välj "Plats." I dialogrutan, bläddra till och öppna en av de bilder som du vill lägga till tidslinjen. När du har placerat den på tidslinjen, upprepa detta steg att ta in alla dina bilder. Spara ditt arbete.