XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Flickr är en populär webbaserad foto och video-sharing forum. Flickr är en plats att lagra och organisera bilder av händelser, liksom en utmärkt plats att dela dessa foton med familj och vänner. En av Flickr är mycket användbara funktioner är fotogruppen funktionen. Foto grupper tillåter dig att samla dina bilder från en händelse eller på ett gemensamt tema med andra liknande bilder på Flickr. Du kan skapa en bild grupp för en familj, till exempel ett bröllop, eller för ett bestämt område, såsom skyskrapor. Foto grupper är bara en av de populära organisatoriska verktyg som finns på Flickr.

Instruktioner

1 Bestäm om du vill att din Flickr fotogrupp vara offentliga, allmänheten endast eller privat inbjudan. Vem som helst kan ansluta sig eller visa foton i en offentlig grupp. Allmänheten genom inbjudan betyder bara att vem som helst kan se bilderna i gruppen, utan endast de som är inbjudna kan bidra foton till gruppen. Privata grupper finns med endast inbjudan och foton i gruppen är också privat.

2 Logga in på ditt Flickr-konto. Från framsidan klicka på länken "grupper" högst upp på sidan.

3 Halvvägs ner gruppsidan ser du dina blå knappar med dina val som anges på dem. "Offentliga", "offentliga genom inbjudan" och "privata" Klicka på den blå knappen för den typ av grupp som du vill skapa.

4 Ange ditt gruppnamn och en kort beskrivning av gruppen. Till exempel kan du skapa en grupp som kallas "Amy och John bröllop" eller "nordamerikanska skyskrapor". Välj säkerhetsnivån gruppen (bilder är lämpliga för alla ögon eller bara till och med 18 år och äldre), klicka på "Nästa".

5 Härnäst kommer du att föras till "gruppmedlemmar" sida. om du vill kan du välja att ge specifika namn eller smeknamn för gruppmedlemmar och deras roller. Om du lämnar dessa fält tomma, kommer folk ansluter din grupp helt enkelt kallas "administratörer", "medlemmar" och "moderatorer". Klicka på "Allt klart."

6 När din grupp har skapats, kommer du föras till "Administration" där du hittar många länkar till ytterligare information om hur du administrerar en grupp. Härifrån kommer att bjuda in gruppmedlemmar, kontrollera foto underkastelse och hantera gruppdiskussioner.

Tips

  • Privata grupper kan inte offentliggöras senare. Innan du skapar en privat grupp, vara säker på att du vill gruppen att förbli privata.