XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Det har blivit mycket lättare att skapa ett trådlöst nätverksbrygga på Mac, tack vare sin nya "Dela din Internet-anslutning" -funktionen. Det är lite annorlunda, men när du vill skapa ett trådlöst nätverksbrygga med en Windows-baserad dator setup. Datorn du tänker använda för att överbrygga bör redan ha 2 typer av adaptrar i sitt moderkort. Det bör finnas en nätverksadapter och ett trådlöst nätverkskort, nödvändigt att göra en anslutning till den trådlösa åtkomstpunkten. Om du är osäker på om din dator har dessa komponenter, rådfråga din dators handbok eller kontakta tillverkaren för att få denna information. Lär dig att skapa ett trådlöst nätverksbrygga.

Instruktioner

1 Klicka på "Kontrollpanelen" på den dator du tänker använda för att överbrygga. Klicka på Nätverk och Internetanslutningar> Nätverksanslutningar.

2 En gång i mappen Nätverksanslutningar, kommer du att se många anslutningar - varje anslutning är ett nätverkskort för både trådlösa och trådbundna nätverk. Öppna anslutning för "Wireless Adapter" och gå till informationsfönstret för att se till att den fungerar ordentligt.

3 Kontrollera informationen Ethernet-anslutning som ligger i samma fönster, och se till att det också fungerar som den ska. Klicka båda anslutningarna samtidigt genom att hålla "Ctrl" och välja varje anslutning. Högerklicka på en anslutning, och välj sedan "Brygga anslutningar."

4 Ge datortid att konfigurera broförbindelse. När det är gjort, kommer ett nytt fönster med titeln "Nätverksanslutning" visas. Detta innebär att du framgångsrikt har skapat ett trådlöst nätverksbrygga.

Tips

  • För att överbrygga en förbindelse framgångsrikt, måste du se till att du bara välja anslutningar som inte används av Internet-anslutningsdelning (ICS) eller Internet Connection Firewall (ICF).
  • Försök aldrig att skapa ett trådlöst nätverk bro utan ett nytt adapterkort om du behöver ICS eller ICF.