XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Buttons glansigt hjälpa webbsidor du designar sticker ut från andra webbsidor, vilket sannolikt visar vanligt, kakmått knappar. Skapa blanka knappar i Photoshop CS3 introducerar dig till Photoshop form och textverktyg, som du kan använda på många olika projekt. Att skapa en glansig knapp i Photoshop, måste du skapa en rundad rektangel form, fylla den med en gradient som innehåller en färg du gillar och sedan märka knappen med hjälp av Photoshop "Text" verktyg.

Instruktioner

1 Klicka på "Arkiv" -menyn "New" kommandot, klicka sedan på "OK" -knappen på fönstret som visas för att skapa en ny duk. Klicka på ikonen verktygspaletten formad som en rundad rektangel att köra "rundad rektangel" kommandot, sedan dra i ritfönstret att växa rektangeln. Denna form representerar knappens kontur.

2 Högerklicka på "form" post i "Layer" fönstret, klicka sedan på "Rastrera" för att stänga formen till en redigerbar objekt. Klicka på ikonen verktygspaletten formad som en pensel med en streckad cirkel för att köra "Snabbval" verktyg, som är nytt för CS3.

3 Klicka på den övre färgruta längst ned i verktygspaletten för att öppna dialogrutan för att plocka färger. Klicka på den färg du vill för knappen och klicka sedan på "OK" för att slutföra färgvalet.

4 Klicka på ikonen verktygspaletten formad som en flerfärgad rektangel att köra "toning" verktyg, som skapar den glansiga effekten för knappen. Klicka ovanför rektangeln, sedan dra nedåt tills muspekaren ligger under rektangeln. Släpp musen för att fylla rektangeln med lutning.

5 Använd "Quick Selection" verktyg som beskrivs i steg 2 för att välja rektangeln igen. Högerklicka på markeringen och klicka på "Stroke", som berättar Photoshop du vill måla ett utkast till rektangeln. Skriv "10px" i dialogrutan för att ange en 10-pixel kontur, tryck sedan på "OK" för att rita konturerna.

6 Klicka på "T" -ikonen i verktygspaletten för att köra "Text" verktyg, dra sedan över insidan av rektangeln att skapa en textruta. Skriv en etikett för knappen, såsom "in" och sedan klicka på den gröna bocken ikonen ovanför arbetsytan för att slutbehandla texten och avsluta knappen.