XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man skickar din poesi till mörka Poesi Publishers


Nu när du har skrivit och fulländat din poesi, är det rimligt att du skulle vilja dela det med andra. På Mörk Poesi kan du publicera ditt arbete, vilket gör den tillgänglig för en gemenskap av människor som delar din passion för att skriva. Medlemmar kan lämna konstruktiv feedback för varandra, så att du kan se vad andra människor tycker om ditt arbete. Du kan också samla tips om din handstil så din nästa dikt kommer att bli ännu bättre.

Instruktioner

Skapa ett konto

1 Besök Dark Poetry platsen och klicka på "Gå Mörk Poesi" i mittkonsol på hemsidan för att registrera ett konto. Skapa ett användarnamn och lösenord som du väljer. Du måste vara minst 13 år gammal och har en e-postadress för att registrera.

2 Kontrollera din e-post för ett meddelande med titeln "E-verifiering för [ditt användarnamn]." Se till att kontrollera din skräppostmapp också. Om meddelandet har markerats som skräppost, ändra e-postinställningar så att detta inte kommer att hända med meddelanden från Dark Poetry.

3 Klicka på länken i e-postbekräftelsen för att aktivera ditt konto.

Skickar ditt arbete

4 Hitta den vertikala kolumnen i små, röda ikoner, på vänster sida av den mörka poesi hemsida. Dessa ikoner representerar länkar till olika delar av webbplatsen, och du måste vara registrerad och inloggad för att kunna se dem alla. Klicka på en formad som en penna och papper, som är den femte en från toppen. Detta tar dig till en sida med titeln "Komponera nya verk." Du har fått tio krediter när du registrerade ditt mörka Poetry konto och skicka in en dikt kostar en kredit.

5 Klicka i redigeringsrutan, som ser ut som en Microsoft Word-skärm med en mörkgrå bakgrund, och mata in texten. Om du redan har din dikt sparas som ett dokument på datorn, kopiera och klistra in den i rutan.

6 Bestäm vilken genre du skriver passar in, och klassificera den i enlighet med sin huvudsakliga ämne eller tema. Rullgardinsmenyerna på den högra sidan av skärmen ger kategorier att välja mellan. I detta skede måste du också bestämma vilka, om några, begränsningar som du vill sätta på din nya arbete, till exempel vem som kan visa eller kommentera det.

7 Ange om ditt arbete kan anses stötande. Detta kommer att censurera din dikt från en liten minoritet Dark Poetry användare som har valt att blockera offensiv arbete. Kom ihåg att olika människor kränks av olika saker, så tänk på sikt snarare brett. Mörk Poesi listor användning av svordomar, beskrivningar av våld, skriver om kroppsfunktioner och omnämnanden av kön som exempel på eventuellt stötande innehåll. Om du inte alls är osäker, markera din dikt som stötande, som underlåtenhet att göra detta kommer att resultera i framtida dikter potentiellt blockeras.

8 Tag ditt arbete i utrymmet under underkastelse rutan, med hjälp av relevanta sökord för att identifiera din dikt och tillåta andra att hitta det lättare. Som du skickar fler dikter och förstärknings läsekrets, kan du också välja att varna dina "fans" (Mörk Poesi medlemmar som har haft ditt tidigare arbete) om din nya pjäs.

9 Kontrollera att ditt arbete är i enlighet med panten i nedre högra hörnet av underkastelse skärmen. Arbetet måste vara helt din och kan inte bryta mot några lagar om upphovsrätt. Panten föreslår också att du sparar arbetet med att datorn om du inte redan har gjort det.