XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

En av fördelarna med att skapa en PDF, eller Portable Document Format-fil, är att det "planar" ditt arbete till något oföränderligt och redigeras. För ett nyhetsbrev, kan detta skydda integriteten för dina författare arbete. En annan fördel med att använda PDF-filer är att vem som helst kan läsa dem. Oavsett proprietär programvara som används för att skapa nyhetsbrev, behöver läsare kräver inte samma programvara för att öppna den bifogade filen. Istället skickar nyhetsbrev i PDF-format för en universell överklagande.

Instruktioner

1 Öppna programmet nyhetsbrevet skapades i, till exempel Adobe InDesign, Microsoft Publisher eller Microsoft Word.

2 Klicka på "Arkiv" -menyn eller flik. Klicka på "Spara som". Klicka på "Spara som" -menyn eller liknande alternativ och välj "PDF."

3 Välj en plats att spara nyhetsbrevet PDF, till exempel skrivbordet. Avmarkera alla alternativ för att visa PDF efter att ha sparat. Klicka på "Spara".

4 Öppna e-postklient för att skicka nyhetsbrev. Lägg till adresser i "Till" eller "CC" fält, en ämnesrad och all information i själva e-postmeddelandet.

5 Klicka på "Attachment" -ikonen, ord eller symbol, som kan se ut som ett gem eller faktiskt vara ordet "fast" i vissa e-postklienter.

6 Bläddra till PDF och dubbelklicka på filnamnet. Klicka på "OK" eller "fast". Beroende på storleken på PDF, kan det ta en stund. Du kommer tillbaka till e-postmeddelandet.

7 Klicka på knappen "Skicka". Återigen, beroende på filstorleken, kan sändningsprocessen resultera i en förloppsindikator eller "Vänta" skärm.

Tips

  • Skapa PDF nyhetsbrev kräver Adobe Acrobat. Även ditt nyhetsbrev läsare endast kräva fria Adobe Reader - tillgänglig som en gratis nedladdning från Adobes webbplats - att öppna nyhetsbrevet, vilket gör PDF-filer krävs för-en-avgift Acrobat. Du kommer att veta om du har Acrobat installerat när du väljer "Spara som typ" för nyhetsbrevet. Om "PDF" inte visas som ett av alternativen är Acrobat inte installerat.