XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Cakewalk Sonar är en musikproduktion program som du kan använda för att spela in digital musik. Du kan också använda Cakewalk Sonar att komponera musik på en personal och skriva ut den för levande musiker att spela. Om du inte kan skriva ut musik i Cakewalk Sonar, kan du ha använt visningsalternativ för att ändra gränssnittet för att visa flytande eller fönster med flikar. Inaktivera detta alternativ för att skriva ut musik som du har skrivit.

Instruktioner

1 Starta Cakewalk Sonar från skrivbordet eller Start-menyn genväg. Klicka på menyn "File" längst upp på skärmen, och klicka sedan på "Öppna". Leta reda på projekt som du vill skriva ut, och dubbelklicka på filen för att öppna den.

2 Klicka på menyn "Views" längst upp på skärmen, och klicka sedan på "personal" för att visa musik personal vy för ditt projekt.

3 Klicka på ikonen musik personal i det övre vänstra hörnet av fönstret bredvid namnlisten, och klicka sedan på "Inaktivera Floating."

4 Klicka på menyn "Arkiv" igen, och klicka sedan på den smala grå fältet längst ned på menyn. Detta visar utskriftsalternativ. Klicka på "Utskriftsformat".

5 Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Namn" och sedan klicka på den skrivare som du vill använda för att skriva ut projektet. Klicka på "OK."

6 Klicka på menyn "Arkiv" en sista gång. Klicka på den grå fältet längst ned på menyn, och klicka sedan på "Skriv ut" för att skriva ut ditt projekt.