XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man skriver ut zoomat dokument i Adobe Reader


Adobe Reader är ett program för att visa PDF-dokument. Ansökan har en zoom alternativ, som gör det möjligt för läsarna att förstora sidor för enklare visning. Men när användare skriva ut dokumentet det återgår till sin ursprungliga storlek. Lyckligtvis finns det ett sätt att komma runt detta problem. Upptäck hur du skriver ut PDF-dokument i zoomläge.

Instruktioner

1 Öppna dokumentet i Adobe Reader.

2 Klicka på "File" fliken på menyraden. Välj "Skriv ut" och välj "Egenskaper". Välj "Adobe PDF" från skrivarens rullgardinsmenyn.

3 Klicka på "Egenskaper". Kontrollera "Sidstorlek" och välj "Avancerat". Öppna "Sidstorlek" rullgardinsmenyn och välj "11 x 17" Klicka på "OK."

4 Klicka på "OK" i rutan Utskriftsegenskaper. En "Spara som" dialogruta öppnas; Klicka på "OK" för att spara som en ny PDF-dokument. Stäng ursprungliga PDF-dokumentet och öppna det sparade PDF-dokumentet i Adobe Reader.

5 Klicka på "File" och välj "Skriv ut" för att öppna utskriftsdialogruta. Öppna "Page Scaling" rullgardinsmenyn och kontrollera "Tile Större sidor." Ställ in kakel storlek till "100%".

6 Klicka på "OK." Dokumentet skrivs ut i den zoomade storlek i flera sidavsnitt.