XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

YouTube har en stor katalog av videoklipp som laddats upp av media produktionsbolag och amatörer. Många användare vill konvertera YouTube-videor till MP3-ljud och överföra dem till en MP3-spelare för att lyssna på i farten, eller att ladda upp ljudklipp som ett komplement till bildspel. MP3 är vanligt ljudformat stöds av de flesta bärbara mediaspelare och datorprogram. Utan att ladda ner en mediakonverteringsprogram, konvertera din favorit YouTube-video till MP3-ljud.

Instruktioner

1 Gå till Youtube.com (se Resurser) och skriva in namnet på den video som du vill konvertera till MP3-format. Klicka på "Sök". När du har hittat din video, klicka på den för att starta uppspelning. Högerklicka på YouTube-video webbadressen belägen i adressfältet på toppen, och klicka sedan på "Kopiera".

2 Gå en YouTube Video Downloader webbplats som video2mp3.net, vidtomp3.com eller listentoyoutube.com. Högerklicka på webbadressen rutan på webbplatsen du använder och klicka på "Klistra in" för att klistra in YouTube-video URL-adress.

3 Klicka på "Download" eller "Konvertera", beroende på den webbplats som du använder. YouTube Video Downloader webbplats sliter och omvandlar YouTube-video till MP3-ljud. När konverteringen är klar, klicka på "Download" och klicka på "Spara" för att starta filen spar dialogrutan. Välj den mapp du vill spara MP3-filen till skriver ett namn på filen och klicka på "Spara".

Tips

  • Ladda ner och konvertera upphovsrättsskyddade YouTube-videor till MP3-ljud är olagligt, särskilt om du planerar att använda ljudklipp för kommersiellt bruk. Nedladdning av icke-upphovsrättsskyddat material laddas upp genom regelbundna andra än nät dagliga användare, och produktionsbolag får inte vara olagligt; Men kom ihåg att du alltid riskerar möjligheten att åtal, så läs det finstilta eller anteckningar som tillhandahålls av tillverkaren av den YouTube-video innan du hämtar det.