XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man spelar & Vad kan man göra på IMVU Teen Chat


IMVU är en fri 3-D chattklient där människor använder avatarer socialt ansluta. Det används internationellt av personer 13 år och äldre. Som ett socialt nätverk, kan IMVU sina användare att upprätthålla profiler, spela och skapa flash-baserade spel och chatta med vänner från hela världen. När du använder IMVU är gratis, det finns alternativ för att uppgradera och dra nytta av andra erbjudanden såsom Access Pass och VIP-klubb.

Instruktioner

Chatt

1 Ladda ner chattprogram från IMVU hemsida. När hämtningen är klar, installera programmet till datorn med de automatiska inställningarna på installationsguiden.

2 Logga in och lägg huvudskärmen.

3 Klä upp avatar genom att välja "klä upp" alternativet. Här finns enkelt klä avatarer en compartmentalized inventering. IMVU erbjuder tusentals användarskapade produkter som är till salu i katalogen.

4 Chatt genom att klicka på "Chat rummet" alternativet. Sök efter chattrum baserat på storlek, språk och typ eller genom att skriva nyckelord. Här användare chatta med över 50 miljoner andra användare. Privata chattar genomförs mellan två personer i privata rum. Denna typ av chattar finns också genom att välja "Chatta nu" alternativet.

5 Skapa en 3-D rum genom att klicka på "Mitt rum" alternativet. Rummen är personligt med scener och möbler som finns i katalogen. Katalogen erbjuder rum i varje stil och genre från goth industri klubbar att te salonger.

Handla och skapa

6 Köpa eller tjäna poäng. Detta är den valuta som IMVU använder för att tillåta användare att köpa nya objekt. IMVU ger 1000 poäng med registrering, men ytterligare krediter kommer att ge en mycket mer intressant upplevelse.

7 Handla efter nya objekt genom att välja "Shop" alternativet på huvudskärmen. Här kan användare bläddra och söka efter gånger för att klä sina avatarer eller dekorera sina rum.

8 Användare med förmåga att skapa strukturer eller nät för 3-D objekt är välkomna att delta skaparen programmet. Sina skapelser är det som driver denna virtuella världen med över 7000 artiklar tillkommer varje dag.

andra användningsområden

9 Spela genom att välja "Spel" på chattklient eller webbplatsen. IMVU erbjuder flera spel som kan spelas ensam eller med vänner. Dessa spel kommer från ett samarbete med Viximo och OMGPOP och inkluderar titlar som Fishdom, Backyard Monsters och Ravenwood Fair.

10 Gå med eller skapa grupper. Användare kan söka efter grupper baserat på deras personliga intressen på webbplatsen. Det finns grupper för varje fläkt, hobby och kultur i världen.

11 Använd Pulse. Puls är ett system där användare uppdaterar sin status för sina vänner att se vad som händer.

12 Ange daglig utmaning tävlingar på webbplatsen. Varje dag IMVU skapar ett tema för användare att klä sina avatarer i. Användarna skapar kläder på temat och överlämna dem till den dagliga utmaningen. Under dagen användare röstar på kläder.

Tips

  • Spendera de extra pengar på VIP för en månad. VIP-medlemmar äger sitt namn och har en hel del extra förmåner normala medlemmar inte.
  • Se till att systemet kör detta program har optimal minne och grafik.