XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man ställer in en APC UPS att konfigurera den


APC är en stor tillverkare av UPS (universal strömförsörjning) kraftsäkerhetskopior för datorer, nätverksutrustning och andra känsliga kommunikationsenheter. Smart-UPS eller Smart-UPS XL funktioner i vissa APC modeller kan du övervaka och konfigurera UPS så att den svarar på särskilda villkor. Till exempel kan du ställa in den för att ge ström när spänningen på huvudströmkällan sjunker med ett visst belopp, eller när strömmen är ute efter en viss tid. Du måste ansluta din UPS till en dator för att konfigurera den med sin webb eller programvara gränssnitt.

Instruktioner

1 Anslut nätkabeln dina UPS till ett eluttag om modellen har en strömsladd. Anslut den fyrkantiga änden av en USB-kabel till USB-porten eller anslut en seriell kabel till dess serieport. Använd porten på Smart nätverkskort om du har det installerat och om du vill använda nätet för att konfigurera din UPS.

2 Anslut den platta änden av USB-kabeln till en ledig USB-port på datorn eller ansluta den seriella kabeln till dess serieport.

3 Vänd dina UPS på. Sätt APC PowerChute Business Edition på CD-ROM eller CD / DVD-enheten på datorn, eller ladda ner den senaste utgåvan från UPS platsen och köra det genom att klicka på "Kör" när du har hämtat det. Alternativt, ansluta till Internet och starta en webb browser.Type nätverksadress för Smart nätverkskort i den övre webbläsaren fältet där du normalt skulle skriva adressen till en webbsida.

4 Följ anvisningarna och uppmaningarna på din programvara eller webbgränssnitt för att konfigurera din Smart-UPS. Anslut din nätverksenhet nätkablar i utloppen från UPS när du är klar med konfigurationsprocessen.