XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man ställer in en intern e-post


En intern e-postsystem, eller ett lokalt nätverk (LAN), är ett system där e-post och filer kan skickas från dator till dator. Du kan ställa in en upp ganska lätt, så länge du har rätt Internettjänsten och har användarnamn utsetts inom området. Den första installationen av LAN bör ske genom professionella datoranvändare, eftersom de kan se till att du har alla nödvändiga uppkopplingar för Internet.

Instruktioner

1 Bestäm var du vill ha en LAN-anslutning. Du kanske behöver professionell hjälp för att installera uppringd, kabel- eller DSL-modem.

2 Utse en dator som huvuddator för den inre e-postprogram. Krok den datorn direkt till modemet.

3 Konfigurera en router. Det sänder Internet signalen till alla datorer som har tillgång den. Anslut varje dator till routern, antingen med kablar eller via trådlöst Internet om routern är trådlös och datorer har trådlösa funktioner.

4 Slå på datorerna. Använd din huvuddator för att gå till e-post och LAN inställningssidan som din Internetleverantör företag eller leverantör.

5 Klicka på e-rutan och mata in ditt användarnamn och lösenord för att få tillgång till e-postkontot. Har alla som kommer att använda samma intern anslutning göra samma sak.

6 Klicka på "Inställningar" i din e-post att läsa igenom ditt e-postkonto olika inställningar. Här kan du välja POP-inställningar, inställningar för vidarebefordran och andra inställningar.