XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

VLC Media Player är en gratis mediaspelare som stödjer ett brett utbud av video och audio codec. Om du öppnar en film eller TV-show i mediaspelaren kan du placera spelaren i helskärmsläge för att se klarare vad som händer på skärmen. När du placerar VLC Media Player i helskärmsläge, är den enda verktygsfältet eller aktivitetsfältet som fortfarande visas i aktivitetsfältet med volymen och grundläggande kontroller. Om Aktivitetsfältet bär ut sitt välkomnande, kan du ta bort den.

Instruktioner

1 Öppna VLC Media Player; öppna videon du vill visa med hjälp av spelaren.

2 Dubbelklicka på skärmen för att sätta VLC Media Player i helskärmsläge. Menyn Aktivitetsfältet försvinner, men aktivitetsfältet med de grundläggande kontrollerna visar fortfarande upp längst ned på skärmen. Om meny verktygsfältet visas fortfarande längst upp på skärmen, dubbelklicka på skärmen igen för att ta bort den verktygsfältet. Dock visar aktivitetsfältet med de grundläggande kontrollerna fortfarande upp längst ned på skärmen.

3 Flytta musen för att antingen extrem höger eller extrem nederkant av skärmen, ta bort den ur sikte. Sluta att flytta musen. Några sekunder efter att du slutat att flytta musen i aktivitetsfältet längst ned på skärmen försvinner. Aktivitetsfältet visas om musen flyttas, och det försvinner igen efter musen har slutat röra sig i ett par sekunder.