XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man tar bort ett skript Virus


Om en eller flera av de program på datorn inte fungerar, kan problemet vara ett skript virus. "Script" är ett samlingsnamn för bitar av programkod som styr kärnfunktioner i vissa applikationer. Utöver det skript som körs bakom kulisserna, vissa program tillåter användare att installera ytterligare skript (kallas ibland "plug-ins" eller "add-ons"). Funktionsstörning programvara kan orsakas av ett virus angriper en kärna skript eller ett virus fäst vid ett skript du själv installerat, men dessa är lätt bort med ett verktyg från Microsoft.

Instruktioner

1 Kör Microsofts "Borttagning av skadlig programvara verktyget." För att göra detta, välj "Kör" från datorns "Start" -menyn och skriv "MRT." Denna ansökan kommer förinstallerade med Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 och Windows Server 2003-datorer. Om ett virus hindrar dig från att komma åt "Kör" -funktionen, ladda ner en ny kopia av programmet från länken i Resources.

2 Klicka på "Nästa".

3 Välj "Full Scan". Även om detta tar längre tid än standard "Quick Scan" det har en högre sannolikhet att ta bort ett skript virus.

4 Klicka på "Nästa". Vänta tills programmet till slut skanna datorn.

5 Följ anvisningarna som visas för att avlägsna eventuella virus eller buggar som kan påverkar applikations skript.

6 Klicka på "Finish."

7 Starta om datorn.