XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

VLC media player, som skapats av VideoLAN Organization, är en fri att använda mediaspelare som kan spela DVD-skivor, digitalt ljud, CD-skivor och strömmande ljudformat. programvara med öppen källkod är fritt tillgänglig att modifiera och förbättra för personligt bruk. I Windows, kan man ta bort gränsen pixel och meny barer att simulera fullskärmsvisning av DVD och film format, även när fönstret inte är fullt maximeras.

Instruktioner

1 Starta datorn och logga in som administratör. Sätt i video-DVD i DVD-ROM-enheten på den bärbara datorn eller dator. Håll utkik efter och annullera alla autoplay anvisningarna.

2 Starta VLC media player genom att gå till "Start> Alla program" och klicka på VLC genvägen som är formad som en trafikkon.

3 Från VLC fil meu, välj "Öppna". Se till att "Disc" eller "DVD" har valts i menyn format och klicka på "OK".

4 Medan DVD spelas, håll "Ctrl" -knappen och klicka på "H." Fönstret växlar till minimal läge. Den svarta pixel gränsen kommer att försvinna, och teckenfönstret ligger kvar på nuvarande dimensioner. Alternativt kan du klicka på "F" för att växla till och från fullskärmsläge.

5 Justera fönsterstorleken genom att flytta markören till kanterna på fönstret, klicka och hålla medan du drar fönsterkanten till önskad dimension.