XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man tar bort mitt namn från någon annans Facebook-sida


Om du är en Facebook-medlem, kan du inser att ditt namn kommer troligen att visas på andra medlemmars sidor för en mängd olika skäl. Du kan märkas i ett foto, post eller berättelse eller nämns i en kommentar. Andra Facebook-användare kommer sannolikt att ta kontakt med dig via Facebooks funktioner eller applikationer. Om du är obekväm är kopplad till en annan medlems sida, kan du vidta åtgärder för att ta bort ditt namn och foto. Det är upp till dig att bestämma om du vill ta bort dig själv på ett behov när det behövs eller permanent förhindra framtida händelser.

Instruktioner

Untag själv efter behov

1 Logga in på ditt Facebook-konto.

2 Klicka på "Meddelanden" -ikonen i det övre vänstra hörnet på varje sida för att se en lista med alla nya aktiviteter som involverar ditt konto, eller bläddra igenom ditt nyhetsflöde för att se vänners aktiviteter enligt vikt eller recency. Leta reda på historien som du vill ta bort dig själv.

3 Klicka på "Ta bort tagg" alternativ som visas tillsammans med bilden eller videoklippet som du vill ta bort.

Permanent Begränsa Användare

4 Justera dina sekretessinställningar för att permanent ta bort ditt namn från en annan medlemmens sidor. Logga in på ditt Facebook-konto och välj "Sekretessinställningar" alternativ från "Account" i rullgardinsmenyn. Klicka på länken "Anpassa inställningar" finns under Delning på Facebook avsnitt.

5 Anpassa sekretessinställningarna för alla alternativ som finns under Saker jag Dela avsnittet. Välj "Anpassad" alternativ från rullgardinsmenyn som visas bredvid varje och ange namnet på den medlem som du vill begränsa i "Göm detta från" rutan som visas. Klicka på "Spara inställning."

6 Rulla ned till saker som andra Dela avsnitt på sidan som visas. Anpassa dina sekretessinställningar för bilder och videor du har taggats i och Tillstånd att kommentera på din vägg Inlägg sektioner. Välj "Anpassad" alternativ från rullgardinsmenyn och ange namnet på den medlem som du vill begränsa i "Göm detta från" rutan som visas. Klicka på "Spara inställning."

Permanent blockera användare

7 Logga in på ditt Facebook-konto och välj "Sekretessinställningar" alternativ från "Account" i rullgardinsmenyn i det övre högra hörnet på varje sida.

8 Klicka på "Redigera dina listor" länken ligger enligt grupplistor avsnittet på den resulterande sidan.

9 Börja skriva namnet på den användare som du vill blockera i utrymmet och klicka på knappen "Blockera den här medlemmen". Välj användaren i listan som visas och klicka på "Block" för att permanent hindra användaren från att komma åt dina sidor eller ert konto.

Tips

  • Du kan endast märkas eller nämns av vänner du har bekräftat. Blockera en användare hindrar honom från all framtida kommunikation och interaktion.