XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man tar bort pilar gräns PowerPoint


Microsoft PowerPoint är en dynamisk presentation mjukvaruplattform som hjälper användaren att tillhandahålla banbrytande presentationer. Vare sig för användning i skolan eller på jobbet, kan PowerPoint-presentation programvara hjälpa användaren att organisera, montering och kommunicera viktig information om valfritt antal ämnen i en mängd olika sätt. PowerPoint alternativ tillåter användare att beskriva, rita och lägga till ljud och video till sina presentationer, som också kan skrivas ut och skickas runt under presentationen.

Instruktioner

Hur man tar bort pilar gräns Powerpoint

1 Klicka på "Öppna" från Arkiv-menyn för att öppna PowerPoint-presentation som kommer att ändras.

2 Klicka på "Ny bild" i menyn Infoga. Detta kommer att skapa en ny tom bild i Powerpoint.

3 Klicka på "tabell" på menyn Infoga. Tryck sedan på "OK" för att acceptera standardtabellen presenteras.

4 Klicka för att välja och markera tabellen. Klicka på Draw menyn och välj "Dela upp" -funktionen. Du kommer att bli tillfrågad om du vill konvertera tabellen till Powerpoint former. Svara "Ja" på denna fråga.

5 Välj någon rad i tabellen och klicka på "figur eller" från menyn Format.

6 Klicka på "Arrows" under menyn. Ändra start- och slutinställningar till önskad icke-pil stil.

7 Klicka enda kryssrutan under objekten att välja dem som de nya standardobjekt för PowerPoint-presentationen. Det finns flera kryssrutor med ett under varje punkt, men du behöver bara välja en kryssruta för att ange objekttypen du vill använda.

8 Klicka på "OK" för att acceptera ändringarna.

9 Radera bilden från PowerPoint-presentationen. Klicka på "Spara" under Arkiv-menyn. pilar Gräns ​​har tagits bort eller ändras.