XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Märken efter white-out och liknande produkter är alltid synlig, och gör för oprofessionellt utseende dokument. Det är ofta föredraget att utplåna och skrapa dokument, som ofta kan ta bort de flesta om inte alla av bläcket. Dessa tekniker fungerar endast på handlingar som bläckstråleskrivare. Laserskrivare använder något olika kemikalier som endast kan avlägsnas genom skrapning tekniker. Inte alla dokument kan behandlas på detta sätt, och framgång beror i hög grad på kvaliteten på det papper som används. Ju tjockare papper, desto lättare blir det att ta bort fel.

Instruktioner

1 Lägg dokumentet på en plan yta. Badda bläck du vill ta bort med en bomullspinne för att suga upp överflödigt bläck.

2 Skrapa i en nedåtgående rörelse med hjälp av rakblad (mot botten av dokumentet). Bladet bör hållas vid ca 45 graders vinkel med kniven mot dig. Skrapa inte för hårt eller applicera direkt tryck, eller du kommer att skada papperet. Torka bort bläckrester med bomullspinnar.

3 Upprepa steg 3 och 4 tills dokumentet har framgångsrikt behandlats. Ofta är det bättre att få det mesta av det då riskerar att skada papperet genom overtreating det med denna process.

Tips

  • Skrapa papper i endast en riktning. Annars kommer du snabbt försämra papper och orsaka en rip.You har mest framgång omedelbart efter utskrift. Ju längre du väntar, kommer djupare bläcket absorberas in i papperet. Med vissa billigare papperstyper kommer det blöta hela vägen igenom. Om du ser blotting på baksidan av dokumentet, kommer denna teknik fungerar inte tillräckligt och du är bättre att nytryck dokumentet eller täcka den med flytande papper.