XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Lägga till text i en Microsoft PowerPoint bildspel presentation är ett självklart sätt att få information över till en publik, men med hjälp av bilder för att illustrera denna text kan hjälpa till att driva dessa punkter hem. Ibland när du sammanställa alla textrutor och bilder på en PowerPoint, få saker konfys och stapla upp ovanpå varandra. Ta bort text från bilder och sätta ord på sin plats med ett par snabba klick, vilket ger tittarna en tydlig bild.

Instruktioner

1 Öppna PowerPoint. Klicka på "File" längst upp på skärmen. Välj "Öppna". Bläddra till presentationen som du vill arbeta, och dubbelklicka på namnet på filen för att öppna den.

2 Tryck på "Page Down" -knappen på tangentbordet, eller bläddra till den bild du behöver korrigera.

3 (Valfritt) Klicka på fliken "Visa" längst upp på skärmen. Klicka på "Zoom" -knappen i mitten av verktygsfältet / band under fliken, och zooma in på textrutan för att ta bort.

4 Klicka en gång på textrutan som blir mörkare och omgiven av ihåliga cirklar och kvadrater i sina hörn och kanter. Lägg märke till markören ändras till hårkors.

5 Dra textrutan bort av bild på ett annat område på objektglaset. Upprepa denna procedur för varje ytterligare textrutor på bilden.

6 Spara om presentationen med samma namn att skriva över den ursprungliga, eller skriv in ett nytt namn för att spara en kopia av originalet.