XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Ljudkort kan vara den mest problematiska stycke hårdvara finns. De flesta kort installera väl och ladda sina program som avsett, men vissa problem från början. Testa ditt ljudkort fungerar så snart den är installerad för att se till att förarna är kompatibla, alla funktioner på kortet arbete och att det inte finns några hårdvarukonflikter med resten av datorn.

Instruktioner

1 Hitta ljud testfil skickas med datorn eller ljudkortet tillverkare. Filen kommer att testa förmågan hos kortet och se till att allt fungerar. Om du inte kan hitta filen, sedan kontrollera webbplatsen för tillverkaren av både datorn och ljudkortet.

2 Testa uppspelningen av CD-musik. Placera en CD-skiva i CD / DVD-enhet och spela upp den. Om du hör inget ljud, då CD-enheten har problem, är ljudkabeln från baksidan av enheten till ljudkortet saknas eller ljudkortet inte acceptera den typen av insatser.

3 Anslut en mikrofon till ljudkortet mata in och testa sin förmåga att spela in din röst. Det är ett program under Start> Program> Tillbehör> Underhållning som låter dig spela in ljud. Starta programmet och testa ljudinspelare.

4 Öppna Kontrollpanelen, Start> Inställningar> Kontrollpanelen. Hitta ikonen Ljud och ljudenheter och öppna den. Klicka på den andra fliken "Ljud". Se till att ljudet visas i rutan i den övre halvan av fönstret. Välj ett ljud från rullningsrutan, klicka på play-knappen och se till att den spelar.

5 Kontrollera ikonen System i Kontrollpanelen. Se till att ljudenheten är listad och det finns inga gula utropstecken visar.