XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man testar HTML i Internet Explorer


Webbdesigners måste testa sina platser i flera versioner av Internet Explorer eftersom varje version innehåller buggar, och äldre versioner saknar stöd för många nuvarande stil tricks. Internet Explorer inte automatisk uppdatering på hur andra webbläsare gör, och Windows XP-användare kan inte installera någon version förbi Internet Explorer 8 på grund av kompatibilitetsproblem. Du kan bara installera en version av Internet Explorer på vilken dator som helst, så designers använda mjukvarutestning, onlinetjänster och även virtuella datorer för att testa sina webbplatser. Eftersom testning inte helt kan härma webbläsarbuggar, virtuella datorer fungerar bäst.

Instruktioner

1 Konfigurera din testmiljö. Den bästa testmiljön kräver en installation av operativsystem virtualiseringsprogram som VMWare Player, Virtual PC och VirtualBox. Ladda ner och installera ett av dessa system och sedan installera en virtuell maskin för varje version av Internet Explorer du behöver för att testa. Du behöver antingen en installationsskiva eller en bild av en installationsskiva för att installera Windows på varje virtuell maskin. Du behöver inte testa Internet Explorer för Mac eller Linux eftersom varken plattformar stöds av den webbläsaren.

2 Öppna HTML-filer för din webbplats i en kod redaktör och kontrollera koden mellan <head> och </ head> taggar för följande:

<Meta http-equiv = "X-UA-Compatible" content = "IE = kant, krom = 1">

Detta <meta> tagg krafter Internet Explorer att använda sin mest uppdaterade renderingsmotor. I vissa fall, användarinställningar och andra faktorer orsakar Internet Explorer 8 att agera som Internet Explorer 7, och du aldrig vill det. Om du inte ser att <meta> tagg, lägga till det.

3 Kontrollera mellan <head> taggar för eventuella villkorade kommentarer. Internet Explorer erbjuder villkorliga kommentarer som ett sätt att skapa separata uppsättningar av Cascading Style Sheet (CSS) för varje webbläsarversion. Ingen annan webbläsare använder dem. Här är ett exempel på hur de ser ut:

<! - [Om IE lte 8]>

Endast Internet Explorer webbläsare version 8 eller lägre se detta.

<! [Endif] ->

Vid tillämpning av korrigeringar i koden i olika webbläsare testfasen, se till att du redigerar kod för rätt formatmall, klass eller stil regel mellan <style> taggarna. Om du redan använder villkorad kommentarer att peka ut version sju, till exempel, inte göra korrigeringar för Internet Explorer 7 fastställs i huvud CSS-koden.

4 Ladda din sida i en modern, web-standarder kompatibel webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox. Dessa två webbläsare representerar det bästa rendering av webbsidor när detta skrivs under 2011. Nu laddar din sida i varje version av Internet Explorer, på dina virtuella datorer och jämför det med hur det ser ut i Chrome eller Firefox. Gör de ändringar som behövs, antingen genom att flytta objekt på sidan för att åtgärda marginalproblem eller lägga falla-backs för stöds CSS3 tekniker. Webbplatser behöver inte ser exakt likadan ut i alla webbläsare, men de bör kunna användas i alla webbläsare.

Tips

  • Lägg färgglada, single-pixel bredd gränser för HTML element som ger dig problem. Detta gör att du kan se själva "lådan" innehållet finns i när du manipulera sina stoppning, marginaler och positionering, vilket är svårt utan någon form av guide.
  • Microsoft gör tillgängliga gratis bildfiler för att använda med sin fria virtualisering ansökan, Virtual PC. Dessa bilder kommer med de nödvändiga webbläsarversioner för testning, men de löper ut efter en viss tid.
  • Skapa en separat formatmall för varje version av Internet Explorer skapar alltför många HTTP-förfrågningar till servern, vilket resulterar i långsammare webbplats nedladdningstider. Försök att fokusera på att skriva kod som är kompatibel med de flesta versioner och sedan peka ut de som orsakar problem.