XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man Tile en textur i Photoshop


Mängden arbetsintensivt plattsättning en struktur kan variera beroende på resultatet som du behöver. Om du letar efter ett mönster som redan finns i Photoshop, är processen enkel och kakel är gjort för dig. Plattsättning en textur från en vald bild tar mer ansträngning. Skapa en sömlös bild för ett mönster innebär flest steg.

Instruktioner

Använda Photoshop Mönster

1 Skapa en ny bild genom att klicka på "File" och sedan "Nytt". Ange storlek och upplösning av bilden i lämpliga rutor. Klicka på "OK."

2 Klicka på "Layer" från toppen av skärmen och sedan "Nytt fyllningslager." Välj "Mönster".

3 Välj "Blandning" -läge om några alternativ förutom "Normal" önskas. Mängden opacitet styr hur genomskinlig lagret är, om det finns en annan bild nedan som du vill ha delvis synlig. Klicka på "OK" när du är klar.

4 Välj mönstret genom att trycka på torget till vänster om "mönsterfyllning" i dialogrutan. Ett prov av mönster visas, men andra är tillgängliga genom att klicka på pilen i cirkeln i det övre högra hörnet av rutan. Välj hur stor du vill att mönstret ska visas genom att dra glidande skala till önskad procentsats. Klicka på "OK", och mönstret automatiskt kakel.

Tiling en bild

5 Öppna den bild som du vill omvandla till en textur genom att klicka på "File" och "Öppna". Välj fil från mappen.

6 Figur omfattningen av din struktur. Från toppen av skärmen, klicka på "Välj" och sedan "Alla". Klicka på "Redigera", "Trans" och sedan "Skala", som tillåter dig att göra bilden större eller mindre. Håll ned "Shift" tangenten samtidigt som du drar i markeringsramen om du vill behålla proportionerna i bilden när du ändrar dess omfattning. Tryck på "Enter" när du är klar.

7 Klistra in struktur i en ny bild att börja upprepas processen. Skapa en ny bild så nära som möjligt till storleken på din slutliga bilden genom att klicka på "File", "New" och ange i dimensioner och upplösning. Klicka på "OK." Återgå till din texture bild, klicka på "Välj" och sedan "Alla". Klicka på "Redigera" och sedan "Kopiera". Återgå till den nya bildfilen. Klicka på "Redigera" och sedan "Klistra in." Dra denna nya lagret till det övre vänstra hörnet av den nya bilden med "Move" verktyg.

8 Duplicera detta lager genom att högerklicka på den i "Layer" dialogrutan som bör vara i det nedre högra hörnet av skärmen. Välj "Duplicera detta lager" och tryck på "OK". Använd "Flytta" verktyg för att dra den nya kopian till höger om det ursprungliga lagret. Photoshop kommer att hjälpa dig att justera lagren genom att snäppa den nya på plats bredvid den ursprungliga.

9 Upprepa dubbel lager tills du har skapat en solid rad av bilder. Välj hela denna rad av lager genom att klicka på var och en i "Layer" dialogrutan medan du håller ned "Control". Högerklicka på dessa och välj "Lägg samman lager."

10 Kopiera denna rad på samma sätt tills det fyller upp din bild. Välj alla dessa lager tillsammans och sammanfoga. Vissa experiment med "blandningslägen" och "opacitet" finns på toppen av "Lager" dialogrutan kan förbättra bildens texturegenskaper och skarv.