XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man titta på lokala TV på en dator


Den 12 juni 2009 slutade federal lag som tillåter överföring av TV-sändningar i ett analogt format, och krävde allt sänds i ett digitalt format. Detta innebär att tittarna får high definition digital-tv för alla lokala program. Om en persons dator har en TV-tuner kort installerat, gör-kort visning lokal-TV på en dator som möjligt. Installation av en TV-tuner kort till en dator tar bara några minuter. Installera kortet internt eller via USB anslutning. Den enklaste metoden använder USB anslutning. Installera interna TV tunerkort kräver datorbyggande färdigheter.

Instruktioner

1 Se om datorn har en förinstallerad intern TV-tuner kort. Kontrollera om kortet med en av dessa tre metoder. Först kontrollera datorns manual. För det andra, kontrollera om en koaxial-port på datorn. Om den har en port, har datorn en intern TV-tuner kort. För det tredje, kontrollera i Enhetshanteraren. Klicka på ikonen "Starta". Klicka på "Kontrollpanelen", "Maskinvara och ljud" och "Enhetshanteraren." Klicka på "Fortsätt" när säkerhetsskärmen kommer upp, och Enhetshanteraren öppnas. Flytta markören till "Bildskärmskort" och-kort kommer att komma upp. Om den är tom, är en tv-adapter inte installerat.

2 Köpa en TV-tuner kort från en lokal dator leverans butik om din dator behöver den. Använd en extern USB TV-kort om du vill att kortet ansluten snabbt. USB TV-tuner kort ansluts till USB-porten på datorn. Anslut antennen till din mottagare kortets antennporten. Om du köper en intern TV-tuner kort, har det installerat professionellt.

3 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Program." Klicka på "Media Center." Om detta är första gången öppnar Media Center, klicka på "Quick Set Up." Media Center söker efter TV-kort du har installerat. Anslut din dator till Internet och klicka på "My TV". Klicka på "Ja" på datorn snabb, ber om tillstånd för en lokal tv-guide sökning. TV-guide visas på skärmen.

4 Klicka på en TV-show som du vill titta på från tv-guide. Klicka på flera olika tv-program. Om datorn tar emot kanalerna, de tuner kortet fungerar. Flytta runt antennen hjälper du får olika stationer. Din plats påverkar hur väl du får olika digitala kanaler. Media Center är mycket lik en digital videobandspelare eller TiVo systemet. Det ger dig val. Du kan söka, pausa live-TV, spela in ett program eller få information om en show.

Tips

  • Guiden används av Media Center är en vanlig lokal notering guide. Du kanske eller kanske inte ta emot alla de kanaler som anges i ditt område.