XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur Multiplicera Numbers på en dator Calculator


Ett sätt att multiplicera siffror är att komma in i ekvationen i webbläsarens sökfältet, med "x" eller "*" (asterisk) för multiplikationssymbolen. Din sökleverantör kommer tillbaka ekvationen lösning. Om din webbläsare sökningar med dess adressfältet, som flera gör anger uttrycket där i stället. Webben erbjuder också online-räknare, inklusive några som hantera komplexa vetenskapliga verksamhet. Men om du är offline, använd enkel kalkylator som kommer fri med Windows.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen, eller cirkulär Windows fliken emblem, på skärmens nedre vänstra hörn.

2 Skriv "Calc" i Start-menyn sökfältet. Kalkylatorn visas på toppen av sökresultaten under "Program."

3 Klicka på "Calculator". Kalkylatorn öppnas.

4 Ange det första numret från ekvationen genom att antingen klicka på knapparna på skärmen eller skriva det på tangentbordet.

5 Klicka på multiplikation knappen, som är märkt med en asterisk, som du får när du trycker på Skift-tangenten och nummer åtta samtidigt.

6 Ange den andra siffran från ekvationen.

7 Klicka på knappen märkt med ett likhets ( "=") tecken. Räknaren kommer att visa produkten av de två talen. Du kan även trycka på "enter" -tangenten.

Tips

  • Du kan också hitta kalkylatorn genom att klicka på "Start" eller Windows fliken emblem, klicka på "Alla program" och hitta mappen "Tillbehör". Din räknare kommer att vara i den mappen.