XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur spårar jag mail med en kvitto?


När du skickar ett brev via United States Postal Service (USPS) med en kvitto du får en del av kvitto för att hålla för din bokföring; den andra delen av kvittot är ansluten till brev eller paket. På delen av kvittot är ett spårningsnummer som du kan använda för att spåra din e-post när det är på väg. När din e-post levereras till mottagaren får du resten av kvitto, med mottagarens underskrift, med posten.

Instruktioner

1 Få spårningsnumret från kvittot du fick på posten.

2 Gå till USPS webbplats (usps.com) för att spåra din e-post. På toppen av USPS hemsida finns en bar med flera alternativ; klicka på en artikel med titeln, "Track och bekräfta."

3 Ange spårningsnummer, som innehåller både bokstäver och siffror, i spårnings rutan på nästa sida. Klicka på "Spår". Se resultaten av din e-post när den visas. Du kan se när du skickade paketet, vid vilken posten du skickade det, där det är, där det har varit och när den är planerad att komma fram till sin destination. Om posten redan levererats du kan se att det levererades och se till att mottagningsbevis undertecknades och är på väg tillbaka till dig.