XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Webbläsarfönstret kan ändra storlek på samma sätt som du ändra storlek på fönster på din dator. Ändra storlek på en webbläsarfönster kan vara särskilt användbart om det finns en viss webbsida du tittar på som är bredare än ditt fönster. Om du märker att det finns en vågrät rullningslist längst ned i webbläsarfönstret, är du sannolikt saknade delen av en webbsida. Ändra storlek webbläsarfönstret så att du kan se hela den sidan. Dessutom, eftersom webbläsare kan tolka en kodspråk som kallas JavaScript, kan du använda en kommando i-webbläsare för att manuellt ställa in storleken på webbläsarfönstret.

Instruktioner

1 Tryck på "Maximera / Återställ" -knappen i verktygsfältet i webbläsarfönstret. Det kommer att vara i det högra hörnet av verktygsfältet och kommer att likna ett stort torg. Det är mellan Minimera knappen (representeras av ett bindestreck) och knappen Stäng (representerad av ett rött X). Detta kommer att växla webbläsaren mellan fullskärmsläge och delvis skärmsläge. Tryck på knappen tills webbläsarfönstret fyller bara en del av skärmen.

2 Håll muspekaren över en kant eller ett hörn av webbläsarfönstret. Markören ändras till att se ut som en dubbelriktad pil. Klicka och dra markören inåt för att minska storleken på webbläsarfönstret, eller dra markören utåt för att öka storleken på fönstret.

3 Ställ in storleken på webbläsarfönstret manuellt genom att ange "javascript: window.resizeTo (X, Y);" (Utan citattecken) i din adressfältet - baren i vilken du anger adresserna till webbsidor som du vill besöka. Ersätt X med värdet i pixlar du vill göra webbläsarens bredd, och ersätta Y med värdet i pixlar du vill göra din webbläsare höjd. Till exempel, "javascript: window.resizeTo (800.600);" automatiskt ändra storlek din webbläsare för att vara 800 pixlar bred och 600 pixlar hög.

Tips

  • I Mac OS X, det finns ingen "Maximera / Återställ" -knappen; fönster som standard är alltid redigeras i storlek. Klicka på nedre högra hörnet av varje fönster och dra markören i någon riktning. Fönstret kommer automatiskt ändra storlek för att hålla det nedre högra hörnet av fönstret i linje med markören.