XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur Starta en Acer 5610 Z


Acer Aspire 5610Z är en budget bärbar dator som, i likhet med många andra datorer, körs på operativsystemet Windows. Detta är en bra sak, som ett gemensamt operativsystem betyder att det är lättare att felsöka datorn och hitta lösningar på problem. Många gånger, om datorn kör lite långsam eller fryser, kan du lösa problemet med en enkel omstart. Den goda nyheten är att processen med att starta om Acer Aspire kräver ingen teknisk kunskap och kan fyllas i på några sekunder.

Instruktioner

1 Leta reda på röda fliken Start i det nedre vänstra hörnet av huvudmenyn skärmen på din Acer Aspire 561OZ. Detta är fliken som de primära verkningarna av datorn utförs.

2 Använd musen för att klicka på fliken Start och håll ner klickern tills en lista med alternativ visas på fliken i form av en rullgardinsmenyn.

3 Välj "Omstart" från listan med alternativ i rullgardinsmenyn och vänta en sekund eller två tills datorn går mörkt. Om det finns några öppna program på datorn kommer det att stänga dem, men inte innan du uppmanas att spara alla filer du kan ha arbetat med. Datorn startar då. Du kan också starta om Acer datorn genom att hålla strömbrytaren nedtryckt i några sekunder tills den stängs av och sedan trycka på knappen igen för att starta den.

Tips

  • Spara alla filer eller dokument du arbetar med innan du startar datorn.