XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

När det gäller att hålla koll på ditt digitala liv, synkronisering och övervaka din e-kontakter och kalendrar är hjälpsam. Aktiva nätverkare kan hålla en mängd e-post och kalender kunder, vilket gör att synkronisering separata adressböcker en nödvändighet. Plaxo är ett online-adressbok som synkroniserar stora digitala adressböcker som Google Gmail och Microsoft Outlook. Med Plaxo, användare med fler kontakter än de vet vad de ska göra med kan hålla reda på vänner, familj och kollegor i ett fönster. Med ett Plaxo Premium-konto, kan Internet-användare har tillgång till Outlook, Gmail och Windows Mobile-tjänster.

Instruktioner

1 Skapa ett Plaxo konto genom att ange grundläggande personlig information i "Registrera dig" rutan på Plaxo hemsida. Du väljer ett användarnamn och lösenord för Plaxo som du använder för att logga in på din kontaktlista.

2 Registrera dig för Plaxo Premium genom att klicka på "Plaxo Premium uppgradering Ditt konto" i aktivitetsfältet som visas när du loggar in med ditt användarnamn och lösenord. Ange dina kreditkortsuppgifter och faktureringsadress i rutorna som visas. Klicka på "Starta din Free Trial" när du är klar. Detta kommer att aktivera din Plaxo Premium-konto under trettio dagar utan kostnad för dig. Observera att om du inte avbryter tjänsten, kommer du att debiteras $ 59,95 (från 2010) årligen tills du gör det.

3 Navigera tillbaka till ditt hem profil genom att klicka på fliken "Hem". Från denna meny kan du synkronisera alla uppgifter från en rad olika adressbokstjänster inklusive Microsoft Outlook, Google Gmail och Windows Mobile.

4 Klicka på "Sync" bredvid adressboken tjänst du använder. Välj vilka uppgifter och kontakter som du vill synkronisera. Skärmen visar att dina uppgifter är synkroniserade och din information kommer att uppdateras på alla dina enheter.