XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur ta isär en Dell platt bildskärm


Vare sig som en dator övning eller som en nödvändighet för reparation, ibland en Dell platt bildskärm måste brytas ned och helt isär. Även på ytan en sådan uppgift kan låta alldeles för komplicerat för någon annan än en professionell, i verkligheten demontering av en Dell platt bildskärm kan utföras av en gör-det-själv-typ som saknar tidigare erfarenhet av dator demontering. Denna uppgift kan kompletteras med lite problem med endast en liten plastpåse och en stjärnskruvmejsel.

Instruktioner

1 Kontrollera panel Dell platt bildskärm. Detta är omkretsen område som omger Dells verkligheten. Beroende på den exakta modellen av Dell platt bildskärm, kommer det att finnas skruvar antingen på baksidan av skärmen längs omkretsen, eller dolda i detta område av plast eller metall "caps" som finns där för kosmetiska ändamål. Pop dessa tak av om det är nödvändigt, placera dem på ett säkert sätt i en plastpåse.

2 Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna. Placera dessa skruvar i plastpåsen, eftersom du kan behöva dem om att ersätta skärmen senare eller återmontering det.

3 Ta bort ramen för Dell platt bildskärm helt. Ramen kommer att vara löst, så försiktigt bända på det börjar vid ett hörn och skala om off. Se till att inte spricka eller instegsskydd på ramen om du planerar att återanvända den.

4 Lokalisera de två metallfästen på vardera sidan av den exponerade bildskärmen. Med infattningen borta dessa konsoler ska vara klart synliga, och två till tre skruvar bör också vara synlig i varje. Använd din Phillips skruvmejsel för att ta bort dessa skruvar från metallfästen.

5 Hitta omriktaren kabeln. Med infattningen bort omriktaren kabel - som antingen kommer att vara vit eller svart - kommer att finnas längst ner i mitten av skärmen, precis under den aktuella displayen. Den körs i en liknande färgade kabelanslutning, som är låst i ett horisontellt läge. Lås den här kontakten genom att bläddra den i upprätt läge, vilket kommer att koppla loss kabeln.

6 Ta bort Dell platt bildskärm helt. Med infattningen bort och omriktaren kabeln kopplas bort, helt enkelt dra skärmen försiktigt uppåt och utåt. Förvara denna på ett säkert ställe som ger en robust stöd för skärmen, men inte hotar att repa skärmen. Dell platt bildskärm har nu helt isär.