XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Java är ett program som tillåter användare att uppleva multimedia-innehåll på Internet. Programmet, som erbjuds av Sun Microsystems, kan lätt uppdateras på datorn med minimal ansträngning. Du kan också välja att ha mjukvaran uppdateras automatiskt via operativsystemet.

Instruktioner

1 Navigera till Java nedladdningssida på http://www.java.com/en/download/index.jsp. En stor röd knapp ber dig att ladda ner den senaste versionen av Java.

2 Tryck på knappen för att hämta Java till din dator. Spara filen till en nedladdningar mapp på skrivbordet, eller någon annan föredragen nedladdning plats.

3 Leta reda på filen du laddat ner och dubbelklicka på filen. Du kanske vill högerklicka på filen och kör programmet som administratör, beroende på användning. Ett fönster öppnas där du uppmanas att acceptera licensavtalet och installera programvaran.

4 Vänta tills filen för att ladda på din dator. Du vanligtvis inte behöver ändra standardplatsen för filen, men du kan om du vill. Ungefär halvvägs genom installationen, kommer ett fönster där du uppmanas att acceptera eller förkasta installationen av tillval Yahoo verktygsfältet. Ta bort markeringen om du inte vill installera detta verktygsfält.

5 Titta på reklamskärmar som programmet laster att se några av de andra erbjudanden, inklusive en gratis Openoffice programvara. Installationen är oftast i mindre än en minut. En yta skärm visas som visar de automatiska uppdateringar tillgängliga för Java. Om du installerar den senaste versionen, filerna uppdateras automatiskt om du besöker webbplatsen och ändra inställningarna

6 Ta bort äldre versioner av Java för att frigöra mer datorutrymme genom att besöka http://www.java.com/en/download/help/uninstall_java.xml. Äldre filer är onödiga för Java för att fungera korrekt.

Tips

  • Java är också kallas Java Runtime, Runtime Environment, Runtime, JRE, Java Virtual Machine, Virtual Machine, Java VM, JVM, VM eller Java nedladdning.