XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Googles Gmail e-posttjänst innehåller ett spamfilter som försöker identifiera oönskade meddelanden. Ett meddelande som fångas i spamfilter skickas till skräppostmappen i stället för inkorgen. Du kan vitlista e-postadresser i Gmail om du aldrig vill Gmail att kategorisera dem som skräppost. Gmail skicka e-post från den vita-noterade e-postadresser direkt till din inkorg, även om spamfiltret skulle passa dem. Du kan också vitlista hela domäner eller vitlista e-post med specifika ämnen eller fraser.

Instruktioner

1 Klicka på "Skapa ett filter" länken till höger om sökrutan högst upp på Gmail webbsidan.

2 Skriv en e-postadress i "Från" låda. Om du vill vitlista alla e-postadresser på en domän kan du skriva "@ example.com" i stället för en e-postadress som ersätter "example.com" med domänen.

3 Klicka på "Testa sökning" för att se vilka e-postmeddelanden skulle ha varit vit-listade.

4 Klicka på "Nästa steg" -knappen.

5 Klicka på "Skicka aldrig till Skräppost" kryssrutan och klicka på "Skapa filter".

Tips

  • Du kan vitlista e-postmeddelanden som innehåller ett specifikt ämne eller en fras i meddelandetexten. Skriv bara önskad text i "Subject" eller "har uttrycker" lådor istället för att skriva en e-postadress i "Från" låda. Du kan också klicka på knappen "Fler alternativ" när du visar ett meddelande och klicka på "Filtrera meddelanden som dessa" för att öppna filter skapa skärmen med avsändarens e-postadress förifyllda.