XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

De flesta mobiltelefoner kan anslutas till GPRS eller 3G Internet från din nätoperatör. Inaktivera Internet är så enkelt som att meddela din operatör för att sluta tillhandahålla dessa tjänster. Om mobilen har stöd för WiFi, måste du inaktivera eller ta bort webbprogrammet i telefonen. Du kan också ta bort telefonens snabbtangent genväg i samband med webbläsaren, så att du inte ansluta till Internet på något sätt.

Instruktioner

1 Ändra Internet ansökan kortkommando på din mobiltelefon. Gå till telefonens huvudmeny genom att trycka på "Meny" -knappen. Gå till "Inställningar" / "Inställningar" och gå till "Snabbtangenter" eller "navigeringsknapparna." De flesta mobiltelefonmodeller kan du byta ut eller ta bort snabbtangenten i samband med tillgång till Internet.

2 Gå till "Inställningar" / "Inställningar" på telefonen och stänga av "Web access" / "Dataöverföring" alternativet, om det är tillgängligt. Du kan inaktivera den genom att markera den och välja "Off" från alternativ. Detta kommer att avsluta telefonens Web Access.

3 Kontakta din mobiltelefon transportören och berätta för dem att stänga av Internet på ditt konto - du kommer inte att kunna använda 3G, GPRS eller EDGE på din mobiltelefon.