XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Datorskärmar har extremt höga upplösningar och bärbara maskiner har blivit mindre och tunnare än någonsin. Denna kombination kan vara mycket besvärligt för dem som har syn svårigheter, men Windows 7 minskar problemet med förstoringsglas, en funktion som förstorar texten på skärmen. Om du använder Skärmförstoraren, kanske du inte vill ha den aktiverad hela tiden. Till exempel kan du ansluta en bärbar dator till en större extern bildskärm när du är hemma. Det finns flera sätt att inaktivera förstorings i Windows 7 när du inte behöver använda den.

Instruktioner

1 Tryck på Windows och "Esc" på tangentbordet samtidigt. Detta kortkommando lämnar alltid Skärmförstoraren i Windows 7, oberoende av vilket läge som förstorings för närvarande körs i. För att lära sig andra sätt att inaktivera förstorings, gå vidare till nästa steg.

2 Klicka på förstoringsglaset och klicka sedan på den röda "X" i hörnet av fönstret. Detta kommando inaktiverar förstorings genom det grafiska användargränssnittet. Om du har förstoringsglas körs automatiskt när du startar datorn och vill inaktivera funktionen vidare till nästa steg.

3 Klicka på förstoringsglaset och klicka sedan på kugghjulsformade ikonen i fönstret som visas. Klicka på "Kontroll om förstorings börjar när jag loggar in på" ta bort markeringen från "Slå på förstorings" rutan och klicka på "OK".