XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

I Windows XP har du möjlighet att styra markören på blinkhastighet, vilket gör det mindre synligt. Den här funktionen gör det möjligt att stänga av markören, hindra det från att arbeta och blinkar på skärmen. Det finns tillfällen när du arbetar på datorn och du behöver ta bort markören från skärmen. Denna uppgift kan åstadkommas med en liten uthållighet.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" på den nedre vänstra sidan av skärmen. Ett fönster öppnas upp visar en serie av program, klicka på "Kontrollpanelen". Ett fönster kommer att dyka upp, som visar ett antal ikoner; dessa program kan datorn att fungera korrekt.

2 Klicka på "Tangentbord" -ikonen. När "Keyboard" dialogrutan öppnas, välj "Speed" -fliken. Under kategorin "Markör blinkhastighet", justera blinkhastighet genom att flytta reglaget åt vänster eller höger. Genom att flytta reglaget åt vänster minskar blinkningshastighet, inaktivera markören.

3 Klicka på "OK" för att slutföra ändringarna. Klicka på "OK" kommer att stänga dialogrutan tangentbordsruta. Stäng "Kontrollpanelen" genom att klicka på "X" i det övre högra hörnet av fönstret. Du kan se förändringar på skrivbordet och olika program, eftersom markören inte kommer att vara där.

4 Omvänd ändringarna och göra markören synlig genom att flytta reglaget åt höger.