XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

PC-tillverkare erbjuder en mängd olika incitament för att övertyga potentiella kunder att köpa deras produkter - inklusive gratis spel som erbjuds av Dell tillsammans med Wildtangent Games. Tyvärr, formatera om datorn eller installera om Windows XP kan leda till spelen försvinner. De behöver inte vara förlorad för gott, men; det är faktiskt ganska lätt att återskapa förlorade Dell spel efter installera om Windows XP.

Instruktioner

1 Besök spel avsnittet Dell på webbplatsen Wildtangent Games (se Resurser). Ladda ner och installera några spel du hade tidigare installerat innan du installerar Windows XP; Om du uppmanas att ange en upplåsningskod eller begärt WildCoins, avbryta installationen.

2 Klicka på "Logga in" längst upp till höger på webbsidan (bredvid den lilla ikonen för en datormus.) Logga in med e-postadressen och lösenord som du använde när först registrera dina Dell spel.

3 Klicka på länken "Mitt konto" längst upp till höger på webbsidan (bredvid den lilla ikonen för ett kuvert). Välj "Visa köphistorik / licenser" länken, så att du kan hämta tidigare upplåsningskoder du hade använt när spelen installerades på din gamla exemplar av Windows XP.

4 Återgå till Wildtangent Games hemsida om du fortfarande har problem med att installera dina spel efter att hämta dina gamla upplåsningskoder. Det är möjligt att du har överskridit den normalt tillåtna antalet installationer för dina spel; Om så är fallet, kontakta Wildtangent kundsupport via länken "Customer Support" längst ned på sidan och förklara din situation så att du kan få ytterligare licens låser.