XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Windows 7 är ett operativsystem som finns i 32-bitars och 64-bitarsversioner. Det har flera fördelar jämfört med äldre Windows operativsystem, inklusive en grafiskt intensiv användargränssnitt och kompatibilitet för en rad hardware.You kan installera Windows 7 från Windows kontrollpanel. Du måste ha Windows 7 installationsskivan för att slutföra ominstallation.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" typ "Recovery" (utan citattecken) och tryck på Enter.

2 Klicka på alternativet märkt "Avancerade återställningsmetoder."

3 Sätt in Windows 7-installationsskivan och klicka på "Installera Windows" alternativet.

4 Klicka på "Backup Now" -knappen för att backa upp alla viktiga filer till en flyttbar media eller hårddisk partition. Om du inte vill att säkerhetskopiera filer, klicka på "Fortsätt" -knappen.

5 Klicka på "Starta" för att starta om datorn. Klicka på "Nästa" när du har valt önskat språk och tangentbord inmatningsmetod.

6 Klicka på "Ja" -knappen på följande skärmen för att installera Windows 7. Det kommer att ta flera minuter för datorn att installera Windows 7. När du har installerat, startas datorn om automatiskt.

7 Ange ett användarnamn för Windows 7-användarkonto och välj en tidszon när det efterfrågas. Om du säkerhetskopiera filer innan du installerar Windows 7, klicka på "Återställ Mina filer" -knappen på "Recovery" rutan när det efterfrågas.