XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

iTunes låser sig vid Sync


När du uppdaterar din iPhone eller iPod, måste du synkronisera den med iTunes. Men om iTunes kraschar och frysning under synkroniseringsprocessen, uppdatering och ytterligare filer och musik till den mobila enheten inte kommer att fungera. För att korrigera frys frågan finns det några metoder tillgängliga som arbete, även om den exakta metod som korrigerar iTunes frysa fråga kan variera mellan de givna alternativen.

Instruktioner

1 Ladda ner den senaste versionen av iTunes från iTunes.com. Detta görs för fri och korrigerar de flesta synkroniseringsproblem som uppstår.

2 Undvik att köra flera program när du kör iTunes. De andra program tar upp RAM från datorn, och om du kör en äldre dator, är bristen på RAM kommer att leda till att systemet fryser.

3 Anslut iPod till USB 2.0-port på datorn. Detta snabbar upp dataöverföringshastighet och minskar chanserna att datorn från att frysa. Om du är osäker på vilken port (om någon) är USB 2.0, klicka på "Start", "Kontrollpanelen", "System", "Hardware" och välj "Enhetshanteraren." Ett fönster visas med alla installerade på hårdvara. Titta igenom listan för en "Enhanced" USB-port. Detta är USB 2.0-anslutning.

4 Koppla bort datorn från Internet. Ofte gånger iTunes försöker ansluta till Internet medan uppladdning och synkronisering med iPod. Detta kan orsaka programmet att frysa. På grund av detta, är det en god idé att koppla från datorn för att förhindra eventuella ytterligare fryser.