XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Kan du importera PDF-filer till en iPad?


Apples uppmärksammade beslutet att inte stödja Flash på iPad och andra iOS-baserade enheter kvar vissa konsumenter att tro att ingen Adobe-relaterade filformat fungerar med iPad. Detta är inte sant; du kan enkelt överföra dina PDF-filer på iPad och läsa dem med iPad specifika programvara eller gratisappar. Dock är filhantering på iPad lite annorlunda från dator filhantering, så att importera dina filer kan åstadkommas på flera sätt.

Arbetar med appar

Apps är programvarupaket som tillåter dig att göra vad du vill göra på iPad. Om du vill göra mer än att läsa en enda PDF hämtat från ett e-postmeddelande, behöver du en PDF-läsare eller annan PDF-stödjande app. Appen du väljer kan öppna upp flera alternativ för att få PDF-filer på din iPad, så leta efter en som erbjuder stöd för molntjänster, iTunes överföring eller trådlösa överföringsmetoder. Goodreader är en avancerad PDF-läsare och annotator som erbjuder alla dessa. Om du letar efter en enkel gratis PDF-läsare, erbjuder Apples iBooks några märk alternativ och enkel fil organisation med begränsat stöd filöverföring.

mejla filer

E-post är ett enkelt sätt att ta emot och läsa PDF-filer på din iPad. bara öppna din post-programmet, och peka på bifogade PDF-filen för att ladda ner och öppna den i granskningsläge. Detta kräver ingen extra programvara, men det finns ingen fil organisation system, så att du måste gå tillbaka till den e varje gång du vill titta på PDF om du skickar den till en annan app. Skicka e-postade PDF till andra program är en enkel tryckning process. Tryck på ikonen i det övre högra hörnet av förhandsgransknings verktygsfältet och välj appen där du vill skicka PDF från listan som visas.

USB-överföring

Överföra filer via iTunes är ett bra sätt för att få flera PDF-filer på din iPad på en gång. Använd fildelnings delen av fliken Program i iTunes för att välja PDF läsning app, och sedan dra och släppa eller använda "Lägg till" knappen för att lägga till filer från datorn. Du kan bara komma åt det här fönstret när iPad är ansluten via USB, och du måste synkronisera din iPad efteråt för att slutföra överföringen. iTunes delning stödjer enskilda filer och zippade mappar, men inte uppackade mappar.

cloud delning~~POS=HEADCOMP

Många PDF-läsare arbetar direkt med populära moln dela tjänster såsom iDisk, Dropbox och SugarSync. Välj en PDF app som låter dig direkt tillgång till favoritmolndelningstjänst. Placera alla PDF-filer som du vill på iPad i detta "moln" på datorn och sedan starta din iPad PDF app och få tillgång till molntjänst från App gränssnitt. Tryck på en fil för att ladda ner den i appen. Du kan också importera filer från en molndelningstjänst app på din iPad med hjälp av knappen andel i molnet appens förhandsgranskningsläget. Detta fungerar ungefär som e-post filer, men molntjänst låter dig organisera filer och mappar för enkel filhantering.

Andra alternativ

Vissa program erbjuder trådlösa överföringsalternativ, vanligtvis genom tillfälliga FTP-platser. Kontrollera den enskilde appens manual att ta reda på om din PDF-läsare stöder denna process och hur att överföra filer på detta sätt.