XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Kan du kyla ner PC med en elektrisk fläkt som blåser från utsidan enheten?


Även om det inte är den mest konventionella sättet att kyla en dator, är det helt möjligt att kyla en dator med en fläkt som blåser från utsidan. En elektrisk fläkt kan hjälpa till att hålla en dator från överhettning under rätt förhållanden.

effektivitet

Externa elektriska fläktar kan visa sig vara en livskraftig kortsiktig lösning till att hålla en dator cool. Se till att om du använder externa fans som du har datorn öppen nog så att luft kan flöda fritt och hålla det kallt.

fläkt Storlek

De flesta fans som kommer med datorer är relativt små. För att vara på den säkra sidan, får den största inomhus icke-industriell fläkt som du har. Det är bättre att ha överflödiga fläktar blåser in luft i datorn än att ha datorn överhettas.

Funktion av intern fläkt

Som datorer fungerar de genererar stora mängder värme. Datorer har i allmänhet inbyggda fläktarna till att blåsa luft för att hålla dem svalna medan de arbetar.

internt fel

I händelse av en dator fläkt brytning eller inte fungerar kan det vara nödvändigt att öka kyleffekten. I den situationen kan behövas extra externa fläktar.

Varning

Använda en extern fläkt för att kyla datorn bör bara vara en kortsiktig lösning. Med datorn överhettas kan orsaka allvarliga och permanenta skador på en dator.