XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Kan Magicjack Arbetet med en Mac?


Magicjack är en enhet som ansluts till datorn och gör det möjligt att ringa telefonsamtal över Internet med hjälp av USB-enheten och en vanlig telefon. De första versionerna av magicjack var utformade för att endast arbeta med datorer, men programmet är nu kompatibel med Mac-datorer också.

Systemkrav

Magicjack fungerar på alla Intel-baserade Mac-datorer. Den magicjack enhet ansluts till en av USB-portarna på datorn. En vanlig telefonsladd löper från den andra änden av magicjack i en telefon. Du kan även använda magicjack mjuk telefon klient för att ringa samtal via headset eller din Mac inbyggda mikrofon och högtalare.

internet

För magicjack att fungera bra och ge en stabil, tydlig koppling måste Mac tillgång till en Internet-anslutning med hög hastighet. Trådbundna anslutningar via en Ethernet-kabel ger den starkaste signalen och tillåta oavbruten telefonsamtal. Om du använder Wi-Fi med din Mac, kan du behöva göra justeringar för att förbättra hastigheten på nätet. Ju närmare du är till routern, desto starkare signal du tar emot. Flytta routern bort från föremål som kan orsaka trådlösa störningar, såsom metall dokumentskåp, tegelväggar eller andra trådlösa enheter. En svag signal inverkar negativt samtalskvaliteten på magicjack.

USB

När du använder en Mac laptop med magicjack, kan du stöter på en olägenhet med USB ports.To ringa och ta emot samtal när som helst, måste magicjack enheten inkopplad hela tiden. Eftersom Mac USB-portar är placerade nära varandra, kan bredden på anordningen hindra användningen av den andra porten. Om du behöver andra USB-port för en kamera rep, hoppa enhet, headset eller annan kringutrustning, använd en USB extender.

Magicjack Plus

Vissa Mac-datorer är Power PC baserad i stället för Intel-baserad. De stöder inte magicjack. Ta reda på om din Mac är Power PC eller Intel-baserade genom att klicka på Apple-logotypen i det övre vänstra hörnet av skärmen och välja "Om den här datorn." Om du har en Power PC, använda Magicjack Plus, som ansluts direkt till modemet eller routern. Ingen dator behövs; du behöver bara ett eluttag och en vanlig telefon.