XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Kostnad för toner Vs. Bläck


Laserskrivare lita på tonerkassetter och bläckstråleskrivare använder traditionella skrivare bläckpatroner. Dessa patroner varierar i pris och kassett, påverka vilken typ av skrivare du bör köpa.

prisläge

Priserna kan variera kraftigt för tonerkassetter och bläckpatroner. I september 2010, kan den genomsnittliga bläckpatronen kostar mellan $ 10 till $ 40. Kostnaden för en genomsnittlig tonerkassett är mellan $ 30 och $ 200. Kostnaderna varierar beroende på märke och typ av skrivare.

patron Yield

Patron utbyte är ett av de områden där toner och bläckpatroner varierar kraftigt. Den genomsnittliga avkastningen för en bläckpatron siffror i hundratals sidor vid 5 procents täckning. För en tonerkassett, det genomsnittliga antalet sidförbrukning är i tusental, med hög avkastning modeller som producerar 9000 sidor eller mer vid samma täckning.

Inkjet Kostnad per sida

Enligt High Springs Copy Center, i september 2010, kan den genomsnittliga kostnaden per sida för bläckstråleskrivare varierar från $ 0,09 till $ 0.20 för svartvitt och $ 0,22 till $ 0,45 för färg. Detta förutsätter mellan 5 procent till 40 procent färgtäckning på en sida och inkluderar kostnad för 20 pund brevpapper.

Toner Kostnad per sida

Den genomsnittliga kostnaden per sida för laserskrivare kan variera från $ 0,11 till $ 0,18 för svartvitt och $ 0,25 till $ 0,60 för färg. Detta inkluderar kostnader för papper och förutsätter mellan 5 procent och 40 procent tonertäckning på sidan.