XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Lägga till en pil till ett Word-dokument


Om du ritar diagram, kartor och diagram, eller modeller av utrustning, kan du behöva ett snabbt sätt att sätta in eller dra pilar. Det finns tre olika sätt att lägga till pilar till Word-dokument. De skiljer sig från typ av pil och mängden kreativ kontroll du får i en pil utveckling.

Instruktioner

Alternativ 1

1 Öppna ett nytt Word-dokument. Kontrollera "View" på Word Standard Toolbar. Välj "Verktygsfält, teckning," om det inte redan är vald. Klicka på "OK." Den "Rita" i verktygsfältet öppnas nära botten av skärmen.

2 Klicka på pilen, sedan dra en pil av varje önskad längd på ritningen skärmen. Håll muspekaren över pilen tills pekaren förvandlas till en 4-vägs pil. Dubbelklicka på pilen för att öppna "Format arbetsyta" fönstret.

3 Välj pilen färg, stil och vikt. Välj pilen "Begin stil, End stil" och "End storlek." Välj "Size" till "Storlek och rotera" och "Scale" pilen. Klicka på "OK."

alternativ 2

4 Öppna ett nytt Word-dokument. Kontrollera "View" på Word Standard Toolbar. Välj "Verktygsfält, teckning," om det inte redan är vald. Klicka på "OK." Den "Rita" i verktygsfältet öppnas nära botten av skärmen.

5 Klicka på "Line" -ikonen på ritningen verktygsfältet och klicka sedan på "Line Style" ikonen på verktygsraden Teckning. Välj raden storlek och "Dash Style" i verktygsfältet.

6 Håll muspekaren över pilen tills pekaren förvandlas till en 4-vägs pil. Dubbelklicka på pilen för att öppna "Format arbetsyta" fönstret. Välj pilen färg, stil och vikt. Välj pilen "Begin stil, End stil" och "End storlek." Välj "Size" till "Storlek och rotera" och "Scale" pilen. Klicka på "OK."

alternativ 3

7 Öppna ett nytt Word-dokument. Kontrollera "Infoga" på Word Standard Toolbar. Välj "Symbol".

8 I det öppna "Symbol" fönstret väljer en "Font". Bläddra igenom listan tills du hittar pilen som passar dina behov.

9 Kontrollera önskade pilen, klicka sedan på "Infoga". Pilen visas i dokumentet. Klicka på "Close".

Tips

  • Formulering och steg kan variera något beroende på vilken version av Microsoft Word används (föregående steg var skrivet med Word 2003 Professional Edition).