XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

VirtualBox är en kraftfull öppen källkod virtualiseringsmotor som låter dig dela dina systemresurser för att skapa en virtuell maskin på skrivbordet. Normalt skulle en virtuell maskin inrättas för att kombitrafik på värdens Internet-anslutning, men med värdgränssnitt nätverk kan du skapa ett separat gränssnitt för gästoperativsystemet och möjliggöra dubbelriktad trafik mellan värden och gästen maskinen över det lokala området nätverk. Fördelen med detta är att nu kan du testa nätverksapplikationer som om du körde en faktisk, separat maskin.

Instruktioner

1 Starta VirtualBox från din "Program" -menyn för operativsystemet.

2 Välj den virtuella maskin som du vill aktivera värdgränssnitt nätverk på och antingen klicka på "Network" alternativ under "Detaljer" -fliken till höger i fönstret eller öppna dialogrutan "Inställningar" för den virtuella maskinen och klicka på "Network "menyalternativ. Du kan också bara trycka på "Ctrl" + "S" tangentkombinationen för att få fram "Inställningar" dialogrutan.

3 Kontrollera att "Aktivera nätverksadapter" kryssrutan är markerad. Välj "Värdgränssnitt" från rullgardinsmenyn märkt "Bifogat till:". Klicka på "OK" om du kör Linux, men klicka på den gröna plustecknet för att lägga till värdgränssnittet om du använder Microsoft Windows. Windows kommer att be dig att namnge gränssnittet, och du kommer att behöva klicka på knappen "Fortsätt ändå" för att lägga till den virtuella värden gränssnittet till maskinvaruinställningarna.

4 Öppna dina "Nätverksanslutningar" från "Kontrollpanelen" om du använder Microsoft Windows. Om du använder Linux, hoppa över detta steg. Välj Virtual värdgränssnitt enheter och både lokalt nätverk och högerklicka för att få upp snabbmenyn. Välj "Brygga anslutningar" för att överbrygga de två gränssnitten.

5 Navigera tillbaka till VirtualBox och starta din virtuella maskin. Du kommer nu att använda den virtuella värden gränssnitt för nätverksanslutningar i den virtuella maskinen. Dubbelriktad trafik aktiveras, via nätverket, mellan operativsystemen värd och gäst.