XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Windows 7 Media Center ger dig en central plats för alla dina multimediafiler, inklusive musik, bilder och videoklipp. När du köper nya filmer, de automatiskt till Windows Media Center om de befinner sig i bildarkivet. Om de befinner sig någon annanstans, har du två val att lägga filen till Windows Media Center. Du kan lägga till filen till din videobibliotek, eller så kan du konfigurera Windows Media Center för att titta på filens aktuella mappen.

Instruktioner

Genom Windows Media Center

1 Öppna Windows Media Center.

2 Rulla ned till "Uppgifter" med piltangenterna eller musens rullhjul och klicka på "Inställningar".

3 Klicka på "Media bibliotek."

4 Klicka på "Video" i listan över mediatyper och klicka på "Nästa".

5 Klicka på "Lägg till mappar i biblioteket" och klicka på "Nästa".

6 Klicka på "den här datorn ..." och klicka på "Nästa".

7 Navigera till den mapp som innehåller den nya filmfilen. Gör detta genom att klicka på plustecken bredvid mappnamn för att expandera dem. När du hittar den mapp som innehåller flytten, markera rutan bredvid den och klicka på "Nästa".

8 Klicka på "Ja, använd dessa platser" och klicka på "Finish." Windows Media Center lägger automatiskt alla videoklipp i den mappen.

Genom Windows Explorer

9 Håll "Windows" -tangenten och tryck på "E" för att öppna Windows Explorer.

10 Hitta din nya filmfilen i Utforskaren.

11 Dra och släpp filmfilen på "Video" mapp som du hittar under "Bibliotek" på övre vänstra mappträdet, för att flytta den dit. Filmen kommer att finnas tillgänglig nästa gång du öppnar Windows Media Center.