XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Datorns operativsystem kommer vanligtvis med en mängd bilder för skrivbordet för att hjälpa dig att anpassa din dator. Bortsett från standard tapeter, kan du också välja ett antal andra från standard galleri för skrivbordsbakgrund. Men du kan också lägga till vad bilder du vill till datorn och använda dem som skrivbordsbakgrund om du har egna bilder som du vill använda.

Instruktioner

1 Spara, överföra eller ladda ner någon bild (er) du vill till datorn. Du kan spara dem från Internet, överföra dem från en annan dator eller använda någon metod som du vill så länge du får bildfiler på datorn.

2 Organisera dina bilder genom att sätta dem i mappar eller någon plats där du kan hitta dem lätt. Du behöver inte sätta dem i någon särskild plats för att kunna ställa in dem som bakgrund, men om du har ett stort antal bilder, placera dem på ett ställe gör det lättare att byta skrivbordsunderlägg när du vill.

3 Högerklicka på den bild som du vill ställa in som bakgrund, vänster klicka på sedan "Använd som skrivbordsunderlägg." Detta ändrar din nuvarande bakgrundsbild till den bilden, och sparar arbetet med att gå igenom visnings egenskaper och inställningar.

Tips

  • När du dubbelklickar på en bild för att förhandsgranska den i Windows, kan du även få tillgång till samma högerklicksmeny därifrån. Visa en bild som större eller helskärm genom att dubbelklicka på den i mappen, och om du gillar det, högerklicka och följa ovanstående process. Detta kan bidra till att spara tid och låter dig se hela bilder i stället för bara miniatyrer.