XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Lista över programvara underhåll verktyg


Programvara underhållsverktyg är program som används av mjukvaruingenjörer att öka sin produktivitet för att samla in data, upptäcka buggar och hantera sin programvara. Utan dessa verktyg, skulle det vara nästan omöjligt för dessa ingenjörer att gå igenom tusentals rader kod för att hitta fel eller avgöra varför en viss server gick ner.

bugzilla

Detta program används av tusentals mjukvaruföretag som en "defekt tracking system." Programmet håller reda på buggar som dyker upp i en programvara och tillåter individer eller grupper av utvecklare att kommunicera och lösa problemen. Bugzilla tillåter mjukvaruingenjörer att hantera kvalitetssäkring, spåra buggar och lämna bugg fastställande patchar för att granska. programmet är tekniskt gratis, men de tar betalt för omfattande supportärenden. Bugzilla är ett säkert program som har förmågan att skanna och rätta databas inkonsekvenser.

HP Quality Center

Denna webbaserade program hjälper programvaruingenjörer sätta sina program via ringsignalen genom att testa dem för olika buggar och fel. HP Quality Center har förmågan att planera och schemalägga tester, analysera resultat och hantera problem och brister. Det finns tre versioner av programmet, den mest omfattande som har förmågan att hantera hundratals ansökningar samtidigt med ledningsgrupper fördelade över hela världen. Starter Edition finns med en gratis nedladdning från HP: s webbplats.

IBM Rational Kvalitetschef

IBM Rational kvalitetschef liknar HP Quality Center i att det genomför tester med en Internet-baserad applikation. Programmet låter användare anpassa hur informationen presenteras genom specialdesignade instrumentpaneler, och det låter dem planera sina mjukvarutester med de olika medlemmarna i sitt lag. Dessa tester kan automatiseras eller göras manuellt om det finns ett särskilt område av programvaran ingenjörerna vill få en närmare titt på. Programmet beskrivning förklarar att den kommer att påskynda projektplaner och se till att ansökningarna uppfyller målen för företaget. Den Express Edition finns tillgänglig för nedladdning på IBM platsen.

Micro Focus SilkPerformer

Micro Focus SilkPerformer är ett program som kan användas av stora företagsklass företag att utveckla program genom omfattande tester. Micro Focus webbplats anges att programmet kan påskynda lösa problem genom att hitta dem tidigt i utvecklingscykler. SilkPerformer har fullt stöd för alla Web 2.0-applikationer och effektiva testcykler och testa skapande. Programmet utför belastningstester som kan ses i många miljöer i ett försök att snabbt avgöra om det finns förhållanden som orsakar den att krascha. En testversion av programmet är tillgänglig från Micro Focus platsen.