XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Live Stream Ansökan om iTunes


Livestream är en webbplats för att dela live video, såsom konserter eller andra liveevenemang. Ägare av en Apple Mobile Device kan få ett program från iTunes Store som sträcker deras Live konto från en dator till enheten. ITunes App ger de flesta av samma funktioner som ett vanligt konto - du kan hitta och titta på alla kanaler, även om du inte kan streama videor.

Direktsändning

Livestream är ett sätt att dela live-video med andra människor på Internet. Användare skapa sina egna kanaler, genom vilka de fördelas strömmande video till Live samhället. Tittarna kan se video i mindre än en sekund av det släpps ut i luften. Livestream är kompatibel med alla webbläsare och vissa mobila enheter, inklusive iPhone och iPod Touch.

iTunes app

Den Live app för iOS - operativsystemet som krävs för iPhone, iPad och iPod Touch - erbjuds av iTunes Store. Vid tidpunkten för publiceringen var Livestream app gratis, men en Apple-ID och lösenord krävs för att ladda ner alla program, även om det inte finns någon avgift. För att få Livestream app, besöka "iTunes Store" app på din enhet startskärmen och söka efter "Livestream." Tryck på "Free" -ikonen bredvid programmets namn och sedan "Download".

Funktioner

När du laddat ner Livestream programmet kan du söka efter kanaler och titta på strömmande innehåll. Om du lägger till en kanal till dina "favoriter" du får ett meddelande varje gång kanalen har nytt innehåll tillgängligt för visning. Applikations kontakter med Facebook, så att du kan se vem av dina Facebook-vänner tittar samma innehåll och engagera sig i en chatt medan du visar en kanal video.

Krav

För att kunna använda den Livestream program måste du ha ett konto med webbplatsen. Din iPhone, iPad eller iPod Touch måste ha iOS 3.0 eller senare; vid tidpunkten för offentliggörandet, den senaste versionen av iOS var 5,0. Enheten måste också ha 4 MB utrymme, vilket är storleken på programmet.