XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Mode design mjukvara för Mac


Om du funderar på att göra karriär inom mode design, eller om du helt enkelt intresserad av att lära hur man designar kläder mönster på egen hand, du får mängden fritt och betalas programvara online för att vara lite överväldigande. Det bästa sättet, om du menar allvar med att lära sig hur man designar kläder, är att delta i en modedesign skola, där kurserna kommer att lära dig olika program och färdigheter för att lära sig att sätta ihop de kreativa idéer som du kommit fram till. Från prisvärda program, till mycket dyra datorstödd ritning, eller CAD, program, möjligheterna är många. Men en strategi skulle kunna vara att prova några billiga program på din egen första, innan man beslutar att investera i ett formellt sätt designprogram. Om du arbetar på en Apple-dator, det finns flera billiga alternativ för dig att välja mellan.

Designer Pro Apparel Edition för Mac

Designer Pro Apparel Edition för Mac är ett mode design program som låter dig skapa mode mönster direkt på en 3-D-modellen, som om du designa kläder för en verklig person. Med detta program kan du exportera din design fil till SVG-format, som står för Scalable Vector Graphics, vilket är vad du behöver göra för att göra det möjligt för designfilen för att skriva ut på plotters, som är skrivare som skriver ut mönstret ( länken i Resources).

Digitala Mode Pro

Digital Fashion Pro är ett mode design program som låter dig enkelt skapa kläder mönster, även om du inte vet hur man drar. Programmet omfattar mer än 200 mode mallar som gör att du kan skapa mönster genom ett enkelt peka och klicka process. Programvaran omfattar även tyg-typ filer som gör att du kan välja vilka tyger du vill använda för din design (länk i Resources).

mode Advisor

Mode Advisor är en grundläggande Mac App som låter dig sätta ihop olika mönster och stil någon. Du kan använda programmet som ett inledande verktyg som hjälper dig att lära sig att sätta kläder tillsammans. Sedan kan du bestämma om du vill gå vidare med modedesign utbildning (länk i Resources).

Modedesign skolor

När du har provat din hand på att sätta ihop mönster med en mode design program, kan du bestämma att du kan dra nytta av yrkesutbildning vid en modedesign skola. Det finns många skolor att välja mellan, inklusive Parsons, New School for Design i New York City, Fashion Institute of Technology, också i New York, och Kent State University i Ohio. Undervisningen för dessa skolor kan bli dyrt, men alla dessa institutioner har stora rykte för svarvning ut topprankade, begåvade modeskapare.