XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Online Barnvakt Spel


Barnvakt spel i överflöd på nätet, och de flesta är gratis, roligt och enkelt att spela. I huvudsak, att vem som helst med en Internet-anslutning som vill fördriva lite tid att ta hand om, klä upp och titta efter digitaliserade versioner av spädbarn och barn kan göra det utan att behöva oroa omsorger och ansvar ett verkligt barn.

baby Boom

I detta klicka och dra spel, är en spelare som ansvarar för att titta efter fyra barn. Varje barn har sin egen uppsättning av förändrade önskemål och behov. Ibland måste man ändras och en annan Fed. Ibland vill man en skallra och annan musik. Spelare måste hålla barnen glada genom att dra rätt ikon till varje barn. Om spelaren är för långsam, kommer barnet eller barn börjar gråta. Om bebisar gråter för länge, förlorar spelaren en av sina tre liv.

Super Mom Game

Detta online baby-vård spel gropar två mammor går head-to-head i diverse baby-vårds utmaningar. En mängd olika alternativ och åtgärder är tillgängliga att välja mellan och varje åtgärd, i allmänhet, innehåller flera steg. Tips som hjälpguide spelare att klicka och dra rätt objekt till rätt platser (t.ex. dra barnets smutsig blöja till papperskorgen). Samtidigt kommer dock konkurrensen att flyga genom olika alternativ. Tiden är begränsad i detta spel och om du inte kan få ditt barn tas om hand, vinner din digitaliserade granne.

Barnpassning

Spädbarn hålla dyker upp i detta online spel och de är behövande små killar och tjejer. Spelare styra barnpassning genom att klicka på var de vill gå att ta hand om barnen, och barnen hela tiden. Snart kommer spelarna att jonglera behov av sex barn som kanske vill vara i sin krubba, vill äta, vill ha en bad, vill att deras skallra och mer. Spelare börjar med 10 liv och förlorar en varje gång en bebis inte får vad hon behöver.

stygg Sitter

En något mer risque version av barnvakten spelet tillåter Naughty Babysitter spelare (spelar som en ung pojke hem med en barnvakt) för att försöka räkna ut olika sätt att plåga stygga barnvakt. Isbitar, ett barn, lim och stygga barnvakt pojkvän alla spela en roll. Tips avslöjade i gåtor, längst ned på skärmen hjälpguide spelare i sin busiga strävan. Detta är en tidsinställd spel och om spelarna inte räkna ut hur man anstöt stygg barnvakt innan klockan tar slut, måste de börja om.